Digitale balie

De Digitale balie is de digitale omgeving waar u dag en nacht uw zaken met de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) kunt regelen. De Digitale balie biedt op dit moment de volgende mogelijkheden:

- aanslagen en correspondentie bekijken en downloaden
- openstaand saldo bekijken
- wijziging rekeningnummer, postadres, telefoonnummer en e-mailadres doorgeven
- automatische incasso aanvragen, wijzigen of stopzetten
- kwijtschelding aanvragen (alleen voor particulieren)
- honden aan- en afmelden voor de hondenbelasting
- bezwaar maken

Inloggen met DigiD

Bij de Digitale balie logt u in met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. DigiD en de Digitale balie zijn persoonlijk. Na het inloggen met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van de Digitale balie.

Ga naar DigiD om in te loggen voor burgers

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit en is een persoonlijke combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. U gebruikt DigiD om u te legitimeren op internet. Zo weten organisaties als de BSGR dat zo ook echt met u te maken hebben en weet u dat uw gegevens niet in handen van derden komen. Als u nog geen DigiD heeft, kunt u die aanvragen op www.digid.nl.
link naar DigiD

Voor bedrijven

Ondernemers moeten inloggen via eHerkenning met gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft hiervoor een inlogmiddel nodig van minimaal niveau EH2+. Klik op de eHerkenning afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveildigde site van eHerkenning. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket

Ga naar eHerkenning om in te loggen voor ondernemers

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.
link naar E-herkenning